Om

Mit navn er Anton Gammelgaard. Jeg er manden bag Storywise. I bagagen har jeg solid erfaring med produktion og tilrettelæggelse – bl.a. fra mange år i DR.

I Storywise er vi optaget af samfundet omkring os. Vi interesserer os for nye, spændende løsninger til gavn for vores klima, natur og miljø.

Vi tror vi på vigtigheden af, at Danmark er “firstmover” indenfor især energiområdet – af hensyn til miljøet, men også med tanke på arbejdspladser og økonomi. Derfor har vi i Storywise et særligt fokus på produktion af film om energi – herunder især vedvarende energi. Vi følger levende med i, hvad der sker indenfor området. Over årene har vi oparbejdet et stort arkiv med levende billeder indenfor dette felt.

Vi har stor erfaring med formidling af emner i relation til, hvordan det fossilfrie, danske energisystem skal udvikles. Vi arbejder også med forskningsformidling – både indenfor energi, men også andre emner. Anton Gammelgaard tilbyder endvidere at holde foredrag om det fremtidige, vedvarende energisystem i Danmark.

Storywise
Filmbyen 4. 5th
DK-8000 Aarhus C
Denmark.

E-mail: ang@storywise.dk

Læs Anton Gammelgaards CV her.